Cara-cara nak download movie(pirate version)

oke lah...saya mulakan dengan basic...pertama sekali anda semua perlu download HJsplit...software ni untuk kita join kan part-part movie...kebanyakan movie yang di download mempunyai part by part..jadi nak gabungkan setiap part ini perlu lah gunakan HJsplit..anda boleh download di sini..

http://www.hjsplit.org/

selepas anda semua download hjsplit...anda semua perlu install...selepas install..oke kita ikut step yang kedua iaitu download movie...anda boleh download movie di link yang berikut..

http://www.ddmf.biz/

di tiga link tu anda boleh mendapati pelbagai movie terbaru...jadi di sini saya ingin kongsikan cara untuk downloadkan movie..
  1. pertama anda perlu ke link movie itu dan cari movie yang anda suka..
  2. selepas tu anda scroll ke bawah hingga anda jumpa button download seperti di jie azz anda akan jumpa button mediafire,zippyshare dan lain-lain lagi..anda tekan button itu..
  3. selepas itu akan keluar button download part by part..anda tekan button tu..
  4. pastikan anda download semua part..andai di ddmf.biz anda akan nampak terus part by part button download...di situ anda terus download...apabila anda tekan button download akan keluar advertisement iaitu iklan..anda tunggu kiraan masa di ruang atas sekali hingga ada button skip ad itu muncul dan tekan ia..
  5. selepas itu anda download seperti biasa...
  6. selepas anda download semua part...gunakan HJsplit untuk joining part movie itu...anda masuk HJsplit..lepas tu tekan button join dan cari part yang anda download..ia akan timbul hanya part 1..anda tekan part 1 itu...secara automatik ia akan joiningkan movie anda...
selamat menonton..


sebarang pertanyaan boleh anda mesej di facebook saya iaitu

sekian..selamat mencuba..(mr Cadburry)

No comments:

Post a Comment