Perhatian!!!!!!!

Assalamualaikum.

Hye blogger and pembaca semua, malam nie ms cinderella nak share something dengan korang semua.
seriously,aku terkejut beruk bila tengok satu blog nie.Ya Allah kalau korang tengok mesti terkejut punya.Try korang buka link dekat bawah nie sendiri and fahamilah apa yang aku nak sampaikan.Banyak gambar2 perempuan yang diambil oleh orang yang tak bertanggungjawab nie then di sebarkan kepada public.Of course jatuh maruah perempuan2 dalam blog nie coz gambar2 nya dijaja disini untuk tatapan umum and terutamanya lelaki2 durjana. Aku rasa gambar2 perempuan nie diambil dalam FB,TWITTER,INSTAGRAM, and macam2 lagilah kalau nak senarai satu persatu sampai esok pun tak habis.Aku pun takut punya pasal carilah satu persatu setiap entry yang dibuat risau2 terselit gambar aku.Huishhh!!!! RISAU WEHHHH!!!! korang harap berhati2lah bila upload gambar2 tu risau gambar2 korang dijaja dimerata2.Maruah sendiri juga jatuh...

hanya kerana mesej boleh berlakunya zina

Assalamualaikum,

                         Hye blogger semua,dah berdekad jugaklah sye tinggalkan blog nie keseorangan.Last menyemak dekat blog nie pun 10 tahun yang lepas.Eeehh nampak sangat ko menipu ekk!!!haha
So hari nie, Ms Cinderella kembali dengan keangkuhannya untuk menyemakkan balik blog nie dengan cerita2 merapiknya.nampak x nampak x? tahap kegedikkannya melonjak naik.


Tadi time aku godek2 dekat facebook milik sendirian berhad aku kan, almaklumlah dah namanya dunia facebook, bermacam2 jenis luahan hatilah yang menjadi tatapan mata aku di petang hari yang indah nie.Sedih ada,gembira ada,aduhaiiiii rajin sungguh hangpa duk update nohhh.Naik juling dah mata akak korang nie baca. Ekelehhh, ko pun duk berjiwang2 dekat facebook,kata orang pulak.puihhh!!!! sodaaarrrrr laaa diri akak oihhh.haha.

Pastu dah bermalas2 dekat FB tu kan,so nak hiburkan dirilah kononnya.Bukalah YOUTUBE, untuk menghilangkan bosan yang melanda diri sejak start cuti sem nie.Keja aku makan tidur makan tidur,mana tak tembun badan tu asyik duk ternak lemak jew kojeewww. So klik lagu tu klik lagu nie, tiba2 terjumpa satu video nie yang memang menarik perhatian aku. Nak tau video apa? haaaaa nin dia.tengok kat bawah nie.
                                           
video
                                                Terdetiklah dekat hati nie nak share dekat korang semua.Apa pendapat korang? Mehhh sini akak korang nak nasihat sikit,cewahhh berlagak good2 plak ko yew..ahaha 
Sye xkata bercinta tu salah and sye xkata jugak yang xbercinta tu bagus. Up to u guys, tentukan yang mana baik and yang mana buruk untuk diri sendiri.Masing2 dikurniakan akal fikiran untuk berfikir yang terbaiik untuk diri.Apa yang sye boleh nasihat dekat sini, pandailah jaga diri,jangan mudah percaya pada sesiapa pun.Kadang2 luaran nampak jaa baik tapi dalaman kita xtau. Time muda2 nie lahh kita kena jaga diri elok2 tambah2 yang dah pandai bercintan cintun tu. Sebagai contoh dalam video diatas tu pun kita dah boleh faham. Hanya dengan SMS jew pun dah boleh menuju ke arah zina. Jika iman xkuat,runtuhlah segala  akhlak,maruah tergadai,malu keluarga. Last sekali, berpada2lah bercinta tu, jangan sampai ternoda segalanya. 

Thanks for reading......... (Ms Cinderella)